Mr. Frieser
Met recht uw rechterhand

Samenwerking

De kracht van samenwerking

U kunt vanzelfsprekend bij mij terecht met uw specifieke vraag. Daarnaast bied ik u de mogelijkheid om meer structureel met u samen te werken, als uw bedrijfsjurist buitenshuis. Zo kunt u in een vroeg stadium sparren over de juridische mogelijkheden voor uw plannen en ideeën. Zo worden deze tijdig in kaart gebracht, risico's afgedekt en onnodige problemen voorkomen. Heeft u de overheid nodig of heeft de overheid u aangeschreven en heeft u daarbij hulp nodig? Dan begeleid ik uw traject. Zo wordt u juridisch ontzorgd en kunt u focussen op uw kerntaken.


Verplichte procesvertegenwoordiging

In bepaalde procedures bent u verplicht een advocaat in te schakelen. Voor dergelijke gevallen en voor gevallen waarin gespecialiseerde kennis nodig is werk ik samen met verschillende advocatenkantoren. Zo betaalt u alleen het hogere advocatentarief wanneer dat echt nodig is.


De kracht van een netwerk

Voor het geval er niet-juridische expertise nodig is voor de behandeling van uw zaak kan worden beschikt over een uitgebreid relatienetwerk in andere branches waardoor die expertise kan worden ingewonnen bij betrouwbare partners.