Mr. Frieser
Met recht uw rechterhand

Wie is Mr. Frieser?

Achtergrond

Mijn naam is Emile Frieser. In 2007 studeerde ik af aan de opleiding Nederlands Recht van de Universiteit Maastricht. In verschillende organisaties en (neven)functies deed ik ervaring op binnen uiteenlopende civiel- en bestuursrechtelijke onderwerpenDaarbij trad ik op als juridisch adviseur voor bedrijven, overheden en particulieren en stond ik deze waar nodig bij in gerechtelijke procedures.

Tijdens en aansluitend op mijn studie werkte ik ruim 10 jaar in internationale, door klanttevredenheid gedreven customer support organisaties (B2B en B2C) met een technische of logistieke core business. Ik begon als technisch supportmedewerker bij Libertel, Paradigit en Microsoft, waarna ik 5 jaar als operationeel en kwaliteitsmanager voor o.a. Hewlett-Packard en Tyco werkteDaarnaast vervulde ik verschillende nevenfuncties, waaronder voorzitter van het eredivisie ijshockeyteam Limburg Eaters en voorzitter van de raad van commissarissen bij Elis Thuiszorg.


Visie

In alle organisaties waarvoor ik langere tijd heb gewerkt was klanttevredenheid de maatstaf. Die keuze maakte ik bewust, omdat het plezier en voldoening in je werk oplevert. Ik ben er echter ook altijd van overtuigd geweest dat de beste ondernemingen streven naar tevreden klanten, omdat tevreden klanten graag klant blijven. 

Die overtuiging ligt aan de basis van mijn kantoor 'Mr. Frieser', dat ik in april 2018 oprichtte. Ik sta voor, naast en achter mijn cliënten. Ik begrijp hun perspectief door mijn persoonlijke ervaring met recht, management, ICT, logistiek en optimalisatie van klantbeleving. Ik zet mij daarom dagelijks in voor het recht én de tevredenheid van mijn cliënt.

Met Mr. Frieser richt ik mij primair op zakelijke cliënten en overheid. Ook particulieren kunnen bij mij terecht, maar niet op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (‘toevoeging’). Ik ga daarbij graag duurzame cliëntrelaties aan, als vaste 'huisjurist buitenshuis', zodat ik weet wat er bij mijn cliënten speelt en hoe ik ze daarbij het best kan ondersteunen. Voorkomen is daarbij beter dan genezen. Heeft u alleen incidenteel behoefte aan juridische ondersteuning? Ook dan bent u van harte welkom!